Klerks Security | Security Den Bosch
22186
page,page-id-22186,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
Klerks Security

Klerks Security is bij uitstek uw adres voor veiligheid. Wij staan garant voor de beste bescherming van uw waardevolle onderneming, perceel en/of woning. Door middel van sterke communicatie en adequaat anticiperen bewijst Klerks Security zich keer op keer als uw betrouwbare partner.

 

Sinds jaar en dag is het team van Klerks Security gespecialiseerd in object bewaking en event/horeca security. Wij begrijpen als geen ander het belang van een veilige, vredige omgeving en doen er alles aan deze te waarborgen. Ook op het gebied van mobiele surveillance zijn we dankzij onze uitgebreide ervaring elke situatie meester.

 

Door een sterke samenwerking met vele ondernemers in deze branche staan we standvast uw eigendom en gasten af te schermen van negatieve invloeden. Ons team van professionals is volledig toegewijd om aan uw behoeften te voldoen.

Team Klerks