Klerks Security | Mobiele Surveillance
21721
page,page-id-21721,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
MOBIELE SURVEILLANCE

Om de veiligheid van u en uw naasten of waardevolle bezittingen te waarborgen, staat Klerks Security 24 uur per dag klaar voor u. Door middel van professionele alarmopvolging door gediplomeerde en gescreende beveiligingsmedewerkers reageert Klerks Security direct op meldingen en zet zich volledig in om iedere vorm van gevaar van u af te wenden.

Ook preventief kan Klerks Security van waarde zijn voor uw bedrijf. Door middel van brand en sluit rondes / controle rondes bent u er zeker van dat uw pand correct en veilig achtergelaten wordt.

 

Wat doet u als uw systeem een melding geeft bij bijvoorbeeld een inbraak, brand of sabotage? Klerks Security is uw partner in Den Bosch op het gebied van beveiliging, om die zorg uit uw handen te nemen. Waar andere bedrijven stoppen met hun dienstverlening gaat Klerks Security nog een stap verder! Wij bieden een oplossing gericht op de situatie en werken geheel volgens uw wensen. De uitgebreide hulp wordt van A tot Z geregeld tegen een van tevoren afgesproken tarief. Op deze manier blijft de samenwerking helder en weten beide partijen wat te verwachten van elkaar. Een ander groot voordeel is de korte responstijd. Onze getrainde medewerkers zijn dag en nacht actief wat garant staat voor een snelle alarmopvolging.

Hieronder een overzicht wat onze surveillancedienst voor u kan betekenen:

 

  • Alarmopvolging
  • Periodieke controlerondes
  • Brand en sluit rondes
  • Sluitbegeleiding
11289624_825256930855989_1862479536304691820_o