Klerks Security | Evenementenbewaking
21729
page,page-id-21729,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
EVENEMENTENBEWAKING

Een evenement moet voor iedereen een gezellig feestje zijn. Hoe graag een organisatie hoopt op een vlekkeloos evenement, zit een incident vaak in een klein hoekje. Wanneer er gasten met een kwade dronk rondlopen, of er een misvatting ontstaat tussen twee  groepen, is een ruzie helaas niet altijd te voorkomen.

Klerks Security is hierbij de helpende hand. Door vakkundig optreden kan geen incident uw feest of partij meer verstoren. Klerks is hét hulpstuk bij agressie, eerste hulp of ongewenste calamiteiten. Wanneer er bijvoorbeeld gewonden zijn gevallen, weet iedere medewerker van Klerks daadkrachtig te reageren. Door middel van een betrouwbaar en goed opgeleid team kunnen wij u garanderen ons mannetje te staan bij ieder probleem dat zich voordoet, zodat u en uw gasten ongestoord van het evenement kunnen genieten.

Bike Patrol

Op een groot evenement of manifestatie is vaak de afmeting een punt van aandacht. Wanneer er een paar duizend mensen aanwezig zijn, is het overzicht wat beveiligers te voet hebben snel kwijt. Aangezien wij van Klerks Security graag de overhand willen houden in iedere situatie, raden wij u aan te kiezen voor de Bike Patrol.

 

Stand-by teams kunnen immers niet overal tegelijk zijn. Klerks Security biedt de oplossing. Onze mensen van het bike patrol-team zijn inzetbaar in een groot werkgebied. Ze kunnen met een veel hogere snelheid ter plaatse zijn bij mogelijke calamiteiten. Dit resulteert dat wij vaak het probleem al aanpakken voordat het escaleert. Buiten hun flexibiliteit en snelheid zien ze meer door hun grote werkterrein en zult u merken dat ze een grote preventieve werking hebben. Wanneer beveiligers vaak hun gezichten laten zien aan bezoekers, zal de neiging naar een opstootje automatisch afnemen. Voor iedereen een veilig evenement is het streven, en onze Bike Patrol teams dragen hier hun vakkundig steentje aan bij.

Crowd Management

Het managen van grote groepen gasten of bezoekers is ons niet vreemd. Het controleren en zorgen voor een veilige omgeving is onze taak. Wij kunnen een totaalpakket leveren en of verzorgen voor een uitmuntende Crowd Management. Hieronder een lijst van diensten die Klerks Security kan verzorgen voor u.

 

  • Evenementenbeveiliging

De algemene beveiliging van evenementen kan geheel verzocht worden door Klerks Security. Ons team is inzetbaar voor allerlei uiteenlopende taken en zal deze standvast uitvoeren. Succes gegarandeerd

 

  • Toezichthouders

Meerdere ogen in het zeil verkleind de kans op incidenten. Getrainde medewerkers zijn scherp en zien ieder mogelijk gevaar vroegtijdig aankomen. Dit vergroot de kans op een snelle reactie en verkleind de kans van een incident aanzienlijk

 

  • Verkeersregelaars

Wanneer veel bezoekers van een feest of evenement per auto of bus arriveren, is een goede verkeersstructuur essentieel. Iedereen wil natuurlijk een goede plek, maar zonder aanwijzingen van verkeersregelaars wordt het geheid een chaos.

 

  • Artiestenbegeleiding

Beroemde personen met veel fans en uitzinnige toeschouwers kan leiden tot ongemak bij artiesten. Met behulp van onze artiestenbegeleiding kan ook de artiest in kwestie zich veilig en tevreden voelen bij een optreden of evenement.

 

  • Kaartcontroleposten

Geen ongenode gasten gewenst op uw manifestatie? Klerks biedt ook hiervoor een passende oplossing. Door middel van kaartcontroleposten laten wij u kiezen wie wel of geen toegang verschaft kan worden.

 

  • Advisering op het gebied van crowd management en crowd control

Als specialist op het gebied van veiligheid kunnen wij als geen ander advies geven over het aanpakken van grote groepen. Heeft u vragen of wilt u advies, dan kunt u altijd terecht bij ons.

Bewaking met hond

Een groot terrein en de behoefte aan een veilig gevoel? Dat kan met de hondengeleider en zijn hond. Ze voelen elkaar goed aan en de vertrouwensband is groot. Dat maakt de hondengeleider en zijn kameraad op vier poter zo bijzonder. Het concept betreft alle voordelen van het beveiligen en bewaken. Een sterke hond die geen genade kent en de professional van Klerks Security vormen een combinatie met erg sterke preventieve werking.

 

De twee werken met een grote handelingssnelheid. Dit kan essentieel zijn in de bewaking van ieder bouwterrein, bosperceel, woonerf en evenement. Door het speurvermogen gecombineerd met vlijmscherpe tanden en een enorm atletisch vermogen schrikken de honden van Klerks Security gegarandeerd iedere ongenode gast af. Wanneer u geen risico wilt lopen en ieder gevaar voor wilt zijn, zit u met de zekerheid die dit duo met zich meebrengt altijd goed!

IMG_3831